Εταιρεία Διαχείρισης Τουριστικών Ακινήτων

Είμαστε μια ομάδα ανθρώπων με ένα ευρύ φάσμα σπουδών, προσόντων, εμπειριών και με αστείρευτη ενέργεια και ενθουσιασμό  δημιουργήσαμε την Maison Boutique. Παρέχουμε εξειδικευμένες υπηρεσίες διαχείρισης τουριστικών ακινήτων και δυνατό μας χαρτί είναι η ολοκληρωμένη ψηφιακή προώθηση τουριστικών καταλυμάτων. Δημιουργήσαμε την Maison Boutique, μια εταιρεία διαχείρισης τουριστικών ακινήτων στο διαδίκτυο. Με άλλα λόγια μια εταιρεία διαχείρισης ακινήτων στο airbnb και σε ανάλογα websites.

Δεν είμαστε ένα ταξιδιωτικό σουπερ μάρκετ όπου η διαχείριση τουριστικών ακινήτων βασίζεται στην εκμετάλλευση του εκάστοτε τουριστικού καταλύματος και ιδιοκτήτη μόνο προς όφελος μας. Έχουμε τις γνώσεις να μετατρέπουμε το κάθε τουριστικό ακίνητο, την ενοικιαζόμενη βίλα ή κάποιον άλλο τύπο τουριστικού καταλύματος που διαχειριζόμαστε σε ένα μοναδικό brand. Αξιοποιούμε στο μέγιστο την τεχνολογία και την τεχνογνωσία μας ώστε τα απλά σπίτια να μετατρέπονται σε branded τουριστικά προϊόντα. Για κάθε ακίνητο που διαχειριζόμαστε ανάλογα τις προδιαγραφές του, προσφέρουμε full hotel services.

Έχουμε σαν βάση την πόλη της Κέρκυρας αλλά αναλαμβάνουμε την διαχείριση τουριστικών ακίνητων και την προώθηση τουριστικών καταλυμάτων σε όλη την Ελλάδα.

Ο σύγχρονος ταξιδιώτης σήμερα αναζητά τουριστικά ακίνητα προς μίσθωση στον προορισμό που θα επιλέξει να κάνει τις διακοπές του κυρίως στο ίντερνετ. Έρευνες δείχνουν πως το 75% παγκοσμίως κυρίως ψάχνει στο ίντερνετ για ενοικιαζόμενες βίλες ή άλλους τύπους τουριστικών ακινήτων που επιθυμεί να μισθώσει για να περάσει τις διακοπές του.

Είναι πολλά τα κανάλια που προωθούν τουριστικά ακίνητα και ο σύγχρονος ιδιοκτήτης πέρα από καλή διάθεση και αρχές φιλοξενίας χρειάζεται και τεχνογνωσία για την σωστή διαχείριση τουριστικών ακινήτων όπως επίσης και γνώσεις ξένων γλωσσών, πολύ καλή γνώση χρήσης του Ίντερνετ και γνώσεις του σύγχρονου ψηφιακού μάρκετινγκ.

Μέλημά μας είναι η μεγιστοποίηση του τζίρου ενός ιδιοκτήτη τουριστικού ακινήτου από βραχυπρόσθεσμες μισθώσεις.

Στην Maison Boutique μας αρέσουν οι αριθμοί, γι’αυτό και ότι κάνουμε συνοδεύετε πάντα με οικονομική ανάλυση και κοστολογημένες προτάσεις.