Υπηρεσίες Διαχείρισης Τουριστικών Καταλυμάτων

Στην Maison Boutique εστιάζουμε στην μεγιστοποίηση των κερδών του ιδιοκτήτη της ενοικιαζόμενης βίλας ή κάποιου άλλου τύπου τουριστικού καταλύματος που διαχειριζόμαστε εφαρμόζοντας νέες μεθόδους δυναμικής τιμολόγησης και χρησιμοποιώντας την εποχικότητα και την τουριστική σεζόν ανάλογα με την ζήτηση προωθούμε στρατηγικά κάνωντας χρήση των σύγρονων μεθόδων ψηφιακού μάρκετινγκ το κάθε τουριστικό ακίνητο στο κοινό που το αναζητά.

Οι καταναλωτικές συνήθειες αλλάζουν και δεν θα μπορούσαν να μην επηρεάσουν την τουριστική βιομηχανία. Ο σύγχρονος “ταξιδιώτης” αναζητά κάτι διαφορετικό, κάτι προσαρμοσμένο στις ανάγκες του, κάτι διαφορετικό! Σαν συνέπεια, η ζήτηση τουριστικών ακινήτων και καταλυμάτων έχει αυξηθεί και πλέον ο σύγχρονος ταξιδιώτης θέλει να κλείνει το ακίνητο που τον ενδιαφέρει ο ίδιος και όχι κάποιο τουριστικό γραφείο για αυτόν.

Ο ρόλος μας είναι να αναδείξουμε το σωστό τουριστικό κατάλυμα στον σωστό ταξιδιώτη την στιγμή που αυτός αναζητά την διαθεσιμότητα ενός τουριστικό ακινήτου προς μίσθωση. Δεν διαχειριζόμαστε τουριστικά ακίνητα για να λέμε ότι τα διαχειριζόμαστε, εφαρμόζουμε σύγχρονο ψηφιακό μάρκετινγκ και έξυπνο προσωποποιημένο branding, αναδεικνύωντας τα προτερήματα του κάθε τουριστικού ακινήτου που διαχειριζόμαστε με μοναδικό τρόπο ώστε η εμπειρία διαμονής τους κάθε ταξιδιώτη να έχει όνομα. Διαχειριζόμαστε όλη την ψηφιακή εικόνα του κάθε καταλύματος ξεχωριστά, δραστηριοποιούμε το κάθε τουριστικό κατάλυμα με μέσα κοινωνικής δικτύωσης ώστε να υπάρχει άμεση επαφή με τον κάθε ενδιαφερόμενο. ‘Ολες αυτές οι ενέργεις γίνονται από επαγγελματίες ανθρώπους με την ανάλογη τεχνογνωσία.

Προσφέρουμε μία ευρεία γκάμα υπηρεσιών, οι οποίες διευκολύνουν την ενοικίαση του τουριστικού σας ακινήτου. Έχουμε φτιάξει ένα ευέλικτο πλαίσιο συνεργασίας που αφορά την διαχείριση κρατήσεων μισθώσεων, την πλήρη διαχείριση ενός τουριστικού ακινήτου και την προώθηση τουριστικών καταλυμάτων. Μπορούμε να αναλάβουμε το full operational management ενός τουριστικού ακινήτου, από τον επαγγελματικό καθαρισμό, υπηρεσίες concierge, υπηρεσίες βελτίωσης, ανακαίνισης ή επιδιόρθωσης του τουριστικού ακινήτου, υπηρεσίες μεταφοράς από και προς το τουριστικό σας ακίνητο, όλες οι διεργασίες ολοκληρώνονται με επαγγελματισμό και με απόλυτο σεβασμό στον ιδιόκτητο χώρο σας, όπως επίσης και στις ανάγκες των επισκεπτών σας.

Οι υπηρεσίες διαχείρισης τουριστικών καταλυμάτων του Maison Boutique βασίζονται στην άρτια εξυπηρέτηση όλο το εικοσιτετράωρο και προδιαθέτει εξαιρετικά την ολοκλήρωση της κράτησης και την αύξηση των εσόδων εκ μέρους του τουριστικού ακινήτου σας.

Στην περίπτωση που αναλάβουμε την εξ ολοκλήρου διαχείριση του τουριστικού σας ακινήτου, αντιμετωπίζουμε κάθε έκτακτη ανάγκη άμεσα κι αποτελεσματικά. Διαθέτουμε επαγγελματίες που ανταποκρίνονται στο κάλεσμα για οποιαδήποτε συντήρηση ή επιδιόρθωση μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα. Ως αποτέλεσμα, το ακίνητό σας παραμένει άψογα λειτουργικό και είναι έτοιμο να φιλοξενήσει τους επόμενους επισκέπτες χωρίς χρονοτριβή.

Με τον ταξιδιώτη στο επίκεντρο, παρέχουμε πάντα υπηρεσίες υψηλής ποιότητας προσαρμοσμένες στο κάθε τουριστικό κατάλυμα που διαχειριζόμαστε, με τον ιδιοκτήτη να οριοθετεί και εμάς να εκτελούμε το κάθε τουριστικό κατάλυμα μετατρέπεται σε ένα branded τουριστικό προϊόν που πάντα θα εξελίσσετε. Με ένα branded product και τις μοναδικές μας γνώσεις στο ψηφιακό μάρκετινγκ είμαστε έτοιμοι να αναδείξουμε το ακίνητο σας όπως του αξίζει. Οι δικές μας υπηρεσίες τουριστικών καταλυμάτων διαφέρουν!